top of page
Buddha Statue

NATUURLIJK AFVALLEN

Bij Studio In'Tenz werken we met biostimulatie, waarmee het herstel van je natuurlijk silhouet doelgericht kan worden ondersteund.Deze moderne, medische techniek helpt plaatselijke vetophopingen te verwijderen en biedt een snelle figuurcorrectie – zonder liposuctie! 

HIGH-TECH ONDERSTEUNING

Wat is biostimulatie?

Ultratone Future® Pro 

Bij Studio In'Tenz werken we met de toonaangevende technologie Futura® Pro van Ultratone; de grondletter, innovator en marktleider op het gebied van biostimulatie. Deze professionele, non-invasieve behandeling imiteert bepaalde lichaamseigen processen en stimuleert zo het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit helpt je slanker, vitaler en gezonder te maken.

Bovendien wordt de bloed- en lymfecirculatie verbetert, wat bijvoorbeeld pijnlijke gewrichten kan helpen verlichten. Ook helpt dit de level, zodat het lichaam beter kan ontgiften van afvalstoffen en toxines. Tot slot stimuleert de Ultratone de vrijgave van endorfines voor welzijn en ontspanning. 

Zo werkt het

De behandelingen hebben een meervoudige werking en pakken alle oorzaken gelijktijdig aan. Er worden pads aangracht op de gewenste zondes, die daarna gepatenteerde Ultrawave-golven uitzenden. Deze impulsen werken gelijktijdig op het vetweefsel, de spieren, de huid en de bloed- en lymfecirculatie. Deze imiteren het natuurlijke energienetwerk van het lichaam, waardoor de lichaamseigen processen worden nagebootst die voor huidvernieuwing, vetafdrijving en verjonging zorgen.

Dit is het meest veilige en lichaamseigen alternatief voor liposuctie, buikwandcorrectie, facelifts, fillers en botox, en dankzij de spectaculaire resultaten wordt de methode steeds populairder. 

Voor
Screenshot 2022-10-18 at 14_edited.jpg
Screenshot 2022-10-18 at 14.27_edited.jp
Na
DE VOORDELEN
  • Helpt met afslanken & silhouetverbetering

  • Ondersteunt spieropbouw

  • Verstevigt, lift & verbetert lichaamsvorm

  • Verstevigt en verstrakt de huid 

  • Helpt tegen cellulitis

  • In te zetten voor gezicht, armen, benen,
    billen & buik

De ervaring van een vaste klant

"Ik ben een vrouw van 56 jaar en ik ging mij steeds meer ergeren aan de slapper wordende huid van mijn armen. Ik ben op zoek gegaan naar een manier hoe ik mijn huid weer steviger kon maken en kwam toen uit bij de behandeling met de Ultratone Futura® Pro

Na een uitgebreid intakegesprek, waarbij de werking van het apparaat werd uitgelegd en besproken werd wat mijn wensen waren, zijn we uitgekomen op een kuurbehandeling van 12 keer. 

De Ultratone Futura® Pro 
stimuleert je spieren door middel van lichte elektrische impulsen. Hierdoor worden je spieren getraind en  vetafbraak wordt bevorderd. Je huid wordt verstevigd en verstrakt. Na de kuurbehandeling was de huid van mijn armen zichtbaar strakker en de structuur was verbeterd. 

Al met al heb ik de behandelingen als zeer prettig ervaren. Tenny is een absolute vakvrouw die weet waar ze over praat. De sfeer in haar salon is zeer rustgevend zodat je tijdens de behandeling heerlijk kan ontspannen. Al met al ben ik zeer tevreden over het eindresultaat.

Ik begin binnenkort met de Ultratone-behandelingen om de huid van mijn gezicht wat steviger te laten worden."

– Els (56)
Belly Beautiful

Een lichaamsvormende, spierversterkende behandeling voor buik en taille, die zorgt voor  versneld afvallen en een slanker silhouet. Je verliest centimeters, verhoogt je spiermassa, vetophopingen worden afgevoerd en de huid wordt steviger. Na 10 behandelingen ben je ongeveer een kledingmaat verloren. Ideaal om je figuur te helpen herstellen na een bevalling!

30 min. |  € 45,-
Beschikbaar als voordelige kuur

Trio Lipo

Het slimme alternatief voor liposuctie! Deze behandeling stimuleert de directe vrijgave van opgeslagen vet op de buik en taille. Met ultrasounds worden de vetcellen losgetrilt en versneld afgevoerd. Daarna wordt de lymfecirculatie geactiveerd met biostimulatie. De spieren worden intensief aan het werk gezet, waardoor het vrijgekomen vet via de spieren verbrandt wordt.

45 min. |  € 65,-

Beschikbaar als voordelige kuur

The Cellulite Treatment

Deze behandeling combineert ultrasounds en biostimulatie om cellulite tegen te gaan en het silhouet van de benen te verbeteren. Naast het lostrillen en afvoeren van de opgeslagen vetcellen worden de spieren zelf aan het werk gezet om de vrijgekomen vetcellen te verbranden. Zeg vaarwel tegen cellulite!

45 min. |  € 65,-

Beschikbaar als voordelige kuur

Deze gezichtsbehandeling werkt als een non-chirurgische facelift en helpt met het verminderen van rimpels, huidverjonging, versteviging en anti-aging. Na de biostimulatie wordt er ook een anti-rimpel serum ingesluisd. Je huid zal er steviger, gezonder en jeugdiger uitzien.

60 min. |  € 60,-

Beschikbaar als voordelige kuur

Lift & Go
Anti-Age Triology

Drie behandelingen in één! Deze drievoudige anti-aging behandeling biedt naast een natuurlijk facelift ook natuurlijke huidverbetering. Dankzij de toepassing van microcurrents wordt je huid gestimuleerd om meer collageen aan te maken (wat de elasticiteit en vitaliteit bevordert). Daarnaast wordt er een anti-rimpel serum ingesluisd.

90 min. |  € 90,-

Beschikbaar als voordelige kuur

bottom of page