top of page

HUIDVERBETERING

Een stralende huid is je visitekaartje naar de buitenwereld. Huidproblemen en irritaties kunnen je teint dof maken of je huid een onregelmatige structuur of kleur geven. Studio In'Tenz biedt behandelingen afgestemd op jouw huidtype, die het zelfherstellend vermogen van de huid ondersteunen.

Crystals,-Sage-and-Incense
Welcome to In'Tenz!

Maak kennis met Studio In'Tenz voor onze introductieprijs! Tijdens de intake stellen we een persoonlijk behandelplan op en ontvang je een  hydraterende behandeling op maat (reiniging, enzympeeling, het verwijderen van onzuiverheden, een korte gezichtsmassage en masker). 

90 min. |  € 60,-

Reiki Treatment

Deze populaire methode verbetert de kwaliteit van je huid aantoonbaar! Het bevordert de doorbloeding, de aanmaak van collageen en helpt afvalstoffen af te voeren, waardoor littekenweefsel vervaagt en de huid er jonger uit ziet. Uit te breiden met extra anti-aging care (HC4-collageen/hyaluron) voor optimaal resultaat.

30 min. |  € 32,50
45 min.
|  € 47,50

Bindweefselmassage

Ontspannen heeft nog nooit zo goed gevoeld! Ons meest luxurieuze relaxbehandeling, bestaande uit een cleansing en enzympeeling, gevolgd door een ontspannende Shaitsu-massage van het gezicht, hals, nek en schouders. Voor ultieme ontspanning en hydratatie

Zevende Hemel

40 min. |  € 42,50

90 min. |  € 67,50

Moisturizing Treatment

Deze all-in-treatment is perfect voor de droge, vochtarme of rijpere huid. De vakkundige reiniging, enzympeeling en gezichtsmassage naar wens worden aangevuld met een collageenmasker en het harsen/epileren van de wenkbrauwen. Inclusief hyaluron-ampul, oogverzorging en dag- of nachtverzorging. Je voelt je herboren!

Stone Mortar and Pestle

Een intensieve reiniging waarbij ontstekingen en acné worden verminderd. Na een enzympeeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en onreinheden verwijderd. De behandeling eindigt met een masker en dagverzorging. Uiterst geschikt voor de onzuivere huid, jonge probleemhuid, of om acné en mee-eters te bestrijden.

60 min. |  € 50,-

Purifying Treatment
Fruity Facial

Fruit doet wonderen voor je huid! Het bevrijdt de huid van de verdikte hoornlaag en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor de huid zich gaat vernieuwen en zachter wordt. Een fruitzuurpeeling helpt bij het verminderen van grove poriën, acné, rimpels, littekens en pigmentvlekken. Beschikbaar als kuur voor blijvend resultaat bij acné.

75 min. |  € 75,-
Aan te vullen met gezichtsmassage

anthony-tran-Sd9A6NVHsd4-unsplash_edited

Deze biologische kruidenpeeling stimuleert de huid van binnenuit om nieuwe cellen aan te maken en het pigment te resetten. Hierdoor verdwijnen oneffenheden en krijg je sneller een zomers tintje. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Voor een complete reset van je huid raden we een minikuur aan. 

75 min. |  € 75,-
Beschikbaar als voordelige kuur

Bio Peeling
bottom of page