Deze populaire methode verbetert de kwaliteit van Uw huid aanzienlijk! Een bindweefselmassage bevordert doorbloeding, de aanmaak van collageen en helpt afvalstoffen af te voeren, waardoor littekenweefsel vervaagt en de huid er jonger uit ziet. De Deluxe Massage wordt aangevuld met extra anti-aging care (HC4 collageen/ hyaluron) voor het beste resultaat.

30 min. |  € 30,-
45 min. |  € 45,-

HUIDVERBETERING

Een stralende huid is je visitekaartje naar de buitenwereld. Bij Studio In'Tenz helpen we U om het zelfherstellend vermogen van de huid te ondersteunen. Huidproblemen en irritaties kunnen uw teint dof maken en de huid een onregelmatige structuur en kleur geven. Studio In'Tenz biedt behandelingen op Uw huid gemaakt en geeft tips voor thuisverzorging voor blijvend resultaat.

Welcome to In'Tenz!

Maak kennis met Studio In'Tenz met voor onze introductieprijs! Tijdens de intake stellen we een persoonlijk behandelplan op en ontvangt U een  hydraterende behandeling op maat (reiniging, enzympeeling, het verwijderen van onzuiverheden, een korte gezichtsmassage en masker). 

Ontspannen heeft nog nooit zo goed gevoeld! Ons meest luxurieuze relaxbehandeling, bestaande uit een cleansing & enzympeeling, gevolgd door een ontspannende Shaitsu massage van het gezicht, hals, nek & schouders. Voor ultieme ontspanning en hydratatie

90 min. |  € 62,50

Moisturizing Treatment

Deze all-in-treatment is perfect voor de droge, vochtarme of rijpere huid. De vakkunde reiniging, enzympeeling en gezichtsmassage naar wens worden aangevuld met een collageenmasker en het harsen/epileren van de wenkbrauwen. Inclusief hyaluron ampul, oogverzorging en dag- of nachtverzorging. U voelt zich als herboren!

Een intensieve reiniging waarbij ontstekingen en acné worden verminderd. Na een enzympeeling worden de wenkbrauwen geëpileerd en onreinheden worden verwijderd. De behandeling eindigt met een masker en dagverzorging. Uiterst geschikt voor de onzuivere huid, jonge probleemhuid, of om acné en mee-eters te bestrijden.

Deze behandeling met de HC4 Face Ultrasonic zorgt voor hydratatie op de diepere huidlaag en is daardoor zeer geschikt voor de gevoelige huid, rosacea en couperose. Een fruitzuurpeeling, calming serum, liftend masker  & insluising met HC4 voor ultieme hydratatie, minder roodheid en een betere weerstand. Ook beschikbaar met bindweefselmassage.

60 min. |  € 65,-
90 min. |  € 85,-

Fruity Facial

Fruit doet wonderen voor de huid! De huid wordt bevrijd van een verdikte hoornlaag en de aanmaak van nieuwe cellen wordt krachtig gestimuleerd, waardoor de huid zich gaat vernieuwen en wordt zachter. Een fruitzuurpeeling helpt bij het verminderen van grove poriën, ontstekingen en littekens en werkt antiseptisch op acné. Beschikbaar als kuur van blijvend resultaat bij acné.

75 min. |  € 75,-

Deze biologische kruidenpeeling stimuleert de huid van binnenuit om nieuwe cellen aan te maken en het pigment te resetten, waardoor oneffenheden verdwijnen en U sneller een zomers tintje krijgt. Geschikt voor alle huidtypes en ook beschikbaar als light versie. Voor een complete reset van Uw huid raden we de minikuur aan. 

Bindweefselmassage

90 min. |  € 57,50

Zevende Hemel

40 min. |  € 40,-

60 min. |  € 47,50

Purifying Treatment
Calming Treatment

75 min. |  € 75,-

Bio Peeling