NATUURLIJK AFVALLEN

Bij Studio In’Tenz staan we voor het doelgericht ondersteunen van uw natuurlijke schoonheid. Daarom werken wij met de toonaangevende technologie Futura® Pro van Ultratone; de grondlegger, innovator en marktleider op het gebied van biostimulatie. Deze medische techniek helpt om plaatselijke vetophopingen te verwijderen en een snelle figuurcorrectie te bieden zonder liposuctie!

 

Biostimulatie is een professionele en non-invasieve behandeling die het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert en de lichaamseigen processen imiteert om het lichaam zo weer mooier, slanker, vitaler en gezonder te maken. Het is het meest veilige en lichaamseigen alternatief voor liposuctie, buikwandcorrectie, facelifts, fillers en botox, en dankzij de spectaculaire resultaten wordt de methode steeds populairder. 

 

De behandelingen hebben een meervoudige werking en pakken alle oorzaken gelijktijdig aan. Pads worden aangebracht op de gewenste zones, die daarna gepatenteerde Ultrawave golven uitzenden. Deze impulsen werken gelijktijdig op het vetweefsel, de spieren, de huid en de bloed-en lymfecirculatie voor directe resultaten. Ze imiteren het natuurlijke energienetwerk van het lichaam, waardoor de lichaamseigen processen worden nagebootst en bevorderd, zodat uw huid zichzelf zal hernieuwen en dus verjongen.

Verder helpt de behandeling pijnlijke gewrichten te verlichten door de verbetering van de bloed- en lymfecirculatie en worden de bekkenbodemspieren versterkt. Ook ontgift de behandeling je lichaam en lever van afvalstoffen en toxines en stimuleert het de vrijgave van endorfines voor welzijn en ontspanning.


Zie voor de onderhoudsbehandelingen en onze andere treatments onze volledige prijslijst!

 

Naast uw behandeling begeleiden we U met tips op het gebied van een gezonde lifestyle, voeding en beweging, zodat we gezamenlijk het optimale resultaat van een Ultratone Bioenergie kuur kunnen behalen!

 


                                         

Voor
Na 1 kuur
  • Centimeterverlies

  • Afslanken

  • Anti-cellulite

  • Verstevigen bovenarmen en benen

  • Het liften, afslanken & vormen van de billen  

  • Spieropbouw

  • Huidverbetering & totale lichaamsvorming

DE VOORDELEN

Wat onze klanten zeggen

"Ik ben een vrouw van 56 jaar en ik ging mij steeds meer ergeren aan de slapper wordende huid van mijn armen. Ik ben op zoek gegaan naar een manier hoe ik mijn huid weer steviger kon maken en kwam toen uit bij de behandeling met de Ultratone Futura® Pro

Schoonheidsspecialiste Tenny Feiken in Ommoord werkt al enige tijd met de Ultratone. Na een uitgebreid intakegesprek, waarbij de werking van het apparaat werd uitgelegd en besproken werd wat mijn wensen waren, zijn we uitgekomen op een kuurbehandeling van 12 keer. 

De Ultratone Futura® Pro 
stimuleert je spieren door middel van lichte elektrische impulsen. Hierdoor worden je spieren getraind en  vetafbraak wordt bevorderd. Je huid wordt verstevigd en verstrakt. Na de kuurbehandeling was de huid van mijn armen zichtbaar strakker en de structuur was verbeterd. 

Al met al heb ik de behandelingen als zeer prettig ervaren. Tenny is een absolute vakvrouw die weet waar ze over praat. De sfeer in haar salon is zeer rustgevend zodat je tijdens de behandeling heerlijk kan ontspannen. Al met al ben ik zeer tevreden over het eindresultaat.

Ik begin binnenkort met de Ultratone behandelingen om de huid van mijn gezicht wat steviger te laten worden."

– Els (56)

45 min. |  € 65,-

Het slimme alternatief voor liposuctie! Deze lichaamsvormende en spierversterkende behandeling stimuleert de directe vrijgave van opgeslagen vetten op de buik en love handles. Dankzij de ultrasounds worden de vetcellen losgetrild waardoor ze sneller worden afgevoerd. Daarna zorgt de biostimulatie er ook voor dat de lymfecirculatie wordt geactiveerd. De spieren worden intensief aan het werk gezet, waardoor het vrijgekomen vet via de spieren verbrand wordt. 

Trio Lipo

30 min. |  € 45,-

Een lichaamsvormende en spierversterkende behandeling voor de buik en love handles, die zorgt voor versneld afvallen en een slanker silhouet. U verliest centimeters op de buik en love handles, vetophopingen worden afgevoerd, de spiermassa wordt verhoogt en de huid wordt verstevigd. Met 2 á 3 behandelingen per week zult U na 10 behandelingen ongeveer een kledingmaat verliezen. 


Uiterst geschikt om het figuur te helpen herstellen na een bevalling!

Belly Beautiful

60 min. |  € 65,-

Deze behandeling combineert ultrasounds en biostimulatie om cellulites tegen te gaan en het silhouet van de benen te verbeteren. Naast het lostrillen en afvoeren van de opgeslagen vetcellen worden de spieren zelf aan het werk gezet om de vrijgekomen vetten te verbranden. Zeg vaarwel tegen cellulites! 

The Cellulite Treatment

60 min. |  € 60,-

Deze gezichtsbehandeling werkt als een non-chirurgische facelift en helpt met het verminderen van rimpels, huidverjonging en versteviging en anti-aging. Na de biostimulatie wordt er ook een anti-rimpel serum ingesluisd. Uw huid zal er steviger, gezonder en jeugdiger uitzien. 

Lift & Go

90 min. |  € 90,-

Drie behandelingen in één! Deze drievoudige anti-aging behandeling biedt naast een natuurlijke facelift ook natuurlijke huidverbetering. Dankzij de toepassing van micro currents wordt uw huid gestimuleerd op meer collageen aan te maken, wat de elasticiteit en vitaliteit van de huid bevordert. Daarnaast wordt er een anti-rimpel serum ingesluisd.

Anti-Age Triology