WELLNESS & CARE

Echte schoonheid komt van binnen ⎯ met dit spreekwoord zijn we allemaal bekend. Daarom biedt Studio In'Tenz naast haar reguliere behandelingen ook wellness treatments aan zoals Reiki en massage. Kom helemaal tot rust zodat weer gaat stralen van binnenuit! Hier vindt U ook onze aanvullende schoonheidsbehandelingen, voor verzorging van tot tot teen.

 Microneedling

Bij een professionele waxing worden ongewenste haartjes met wortel en al verwijderd, wat resulteert in een zachter en langduriger resultaat dan scheren. Na gemiddeld 3-6 weken komen de haartjes zachter en dunner terug dan voorheen. Elke sessie levert een nog beter resultaat! Perfect om te plannen vlak voor een vakantie zodat U verzorgd op reis gaat!

I Got Your Back! Rugmassage

Moe, futloos, gestresst? Een vakkundige massage kan verlichting bieden! Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage, die de spieren ontspant en revitaliseert, het lymfestelsel stimuleert en het bindweefsel ontgift. In een ontspannen en vertrouwde sfeer komt U helemaal tot rust en gaat uw energie weer stromen. 

30 min. |  € 30,-

Reiki

Bij deze eeuwenoude Japanse techniek wordt via de handen energie doorgegeven, wat zorgt voor ontspanning, heling en het oplossen van stress. Geblokkeerde energie weer vrij gaat stromen, waardoor klachten verminderen of verdwijnen. Deze techniek brengt U fysiek, psychisch, emotioneel en energetisch weer in balans.

60 min. |  € 60,-

De ogen zijn de poort naar de ziel, maar goedverzorgde wimpers en wenkbrauwen laten uw ogen pas echt spreken! Transformeer Uw oogopslag door één van onze treatments toe te voegen aan Uw behandeling. U heeft de keuze uit epileren en/of verven van de wenkbrauwen. ook de wimpers kunnen worden geverfd.  

Brows & Lashes
Waxing