top of page
Image by Agata Bak-Geerinck

PERSOONLIJKE
AANDACHT VOOROP

Studio In'Tenz ligt in het groene randje van Rotterdam, en is in 2012 opgericht door Tenny Feiken. Als je voor persoonlijk aandacht kiest en graag locale ondernemers steunt, dan ben je hier aan het goede adres!  

Even voorstellen...

Mijn naam is Tenny Feiken en sinds 1972 ben ik werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en vertegenwoordiger van natuurlijke schoonheidsproducten. Studio In'Tenz is geboren uit mijn passie en toewijding voor natuurlijke schoonheid en sinds 2012 heb ik mijn praktijk gevestigd in het groenste stukje van Rotterdam. 

 

Bij Studio In'Tenz gaan we uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam en streven we ernaar om uw natuurlijke schoonheid te ondersteunen en uw huid te herstellen tot haar topconditie. Daarom bieden we natuurlijke alternatieven voor liposuctie, facelifts en botox en werken we met de nieuwste technologie op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en natuurlijk afvallen.

Ik ben aanvullend opgeleid als voedingscoach en spiritueel begeleider, waardoor ik je op een holistische wijze kan helpen. Ik combineer in mijn behandelingen Westerse technologie met een tikkeltje Oosterse wijsheid. High-tech én natuur. Echte schoonheid werkt immers door op elk gebied van je leven! 

Mijn  —  

BEHANDEL FILOSOFIE

‟Nature does not hurry,
yet everything is accomplished.”

–Lao Tsu
Relaxing Massage
20160723_HaubrichFamilyGathering_10231.jpg

Schoonheid is het resultaat van je innerlijke staat. Daarom begint echte verzorging met liefdevolle aandacht.

– Tenny Feiken, eigenaar van Studio In'Tenz

bottom of page