HUIDVERJONGING

Bij Studio In'Tenz gaan we uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Daarom bieden we natuurlijke alternatieven voor invasieve methodes zoals facelifts en botox — met verbluffende resultaten. Met de nieuwste technologie en het beste van de natuur helpen we Uw huid om zich te herstellen tot haar topconditie. U oogt niet alleen jonger; U voelt zich ook jonger!

Een detox voor de huid; ontgift de huid en geeft een zuurstof boost. Enzympeeling, vitamine C-masker, een shiatsu gezichtsmassage en een serum. Voor de ouder wordende huid, rokershuid of vale teint.

75 min. |  € 65,-

Zuurstof Detox
Kiwicha Gold

Dé anti-age verzorging uit de natuur, geïnspireerd op de schoonheidsrituelen van de Inca's. Speciaal voor de gevoelige, vochtarme tot droge en rijpere huid. Een reiniging, cacao peeling, açai serum, gezichtsmassage en masker van vulkanische klei, gevolgd door een Gold Elixer en dagverzorging.

Deze HC4 Face Ultrasonic behandeling verjongt en verstevigt de huid en verbetert de bloedsomloop. Een AHA fruitzuurpeeling opent de huidbarrrière waarna liftende stoffen worden ingesluisd. De HC4 zorgt ervoor dat de werkzame stoffen nog dieper in de huid doordringen. Kan worden aangevuld met een bindweefselmassage & gezichtsmasker.

60 min. |  € 65,-
90 min. |  € 85,-

Refining Treatment

Deze behandeling met de HC4 Face Ultrasonic is perfect voor de snel glimmende, gevoelige en snel rood wordende huid. De behandeling werkt antibacterieel en ontstekingsremmend. De talgproductie wordt verminderd en de poriën worden verkleind. Kan worden aangevuld met een bindweefselmassage

60 min. |  € 65,-
90 min. |  € 85,-

Lift & Go

Een natuurlijke facelift! De Ultratone Futura® Pro prikkelt de huid om de mimische spieren te versterken, wat resulteert in een natuurlijke lift van de huid. Verstevigt de huid, voert overtollig lymfevocht af en geeft een intensief hydraterende massage. De huid is steviger, gladder en gelift.

60 min. |  € 60,-

Mesotherapie

Deze techniek (zonder naalden) zorgt ervoor dat werkzame stoffen naar de cellen getransporteerd worden. Korte stroompulsjes brengen microkanaaltjes aan in de huid, waardoor de actieve hyaluron rechtstreeks in de diepere huidlagen komt. Het resultaat is een gehydrateerde, strakke huid die straalt van gezondheid en lijntjes worden minder zichtbaar. 

60 min. |  € 60,-

Microneedling

Microneedling is hip in Hollywood! Met zeer fijne naaldjes voorziet de Dermapen de lederhuid van kleine kanaaltjes, zodat ze huid zichzelf op natuurlijke wijze herstelt. De aanmaak van extra collageen zorgt voor een stevigere, strakkere & egale huid. Geschikt voor o.a. de verslapte huid, littekens & pigmentvlekken.

60 min. |  € 100,-

Power Boost Treatment

Een zeer effectieve behandeling tegen pigmentvlekken van Klapp, gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Heeft een blekende werking op de gewenste plekken, egaliseert de huid en maakt deze voller.

60 min. |  € 75,-

75 min. |  € 65,-

Geef Uw huid een detox! Deze behandeling ontgift de huid en geeft een zuurstof boost, ideaal om om de ouder wordende huid, de rokershuid of een vale teint weer fris te maken. Een enzympeeling, vitamine C-masker, verzorgend serum & Shiatsu gezichtmassage voor een verkwikkend resultaat. 

Zuurstof Detox

75 min. |  € 65,-

Regeneration Treatment