top of page
Reiki Treatment

HUIDVERJONGING

Studio In'Tenz biedt natuurlijke alternatieven voor invasieve methodes zoals facelifts en botox — met verbluffende resultaten. Met de nieuwste technologie en het beste van de natuur helpen we je huid om zichzelf te herstellen. Je oogt niet alleen jonger; je voelt zich ook jonger!

Zuurstof Detox

Een detox voor de huid; ontgift de huid en geeft een zuurstof boost. Enzympeeling, vitamine C-masker, een shiatsu gezichtsmassage en een serum. Voor de ouder wordende huid, rokershuid of vale teint.

Zuurstof Detox
Zuurstof Detox

75 min. |  € 65,-

Geef je huid een detox! Deze behandeling ontgift de huid en geeft je een zuurstof boost. Ideaal om de volwassen huid, rokershuid of een vale teint weer fris te maken. Een enzympeeling, vitamine C-masker, verzorgend serum en Shiatsu gezichtsmassage bieden een verkwikkend resultaat. 

Beauty Treatment_edited.jpg

Deze HC4 Face Ultrasonic-behandeling verjongt en verstevigt de huid en verbetert de bloedsomloop. Een AHA fruitzuurpeeling opent de huidbarrrière, waarna liftende stoffen worden ingesluisd. De HC4 zorgt ervoor dat de werkzame stoffen nog dieper in de huid doordringen. De behandeling wordt aangevuld met een bindweefselmassage en gezichtsmasker.

90 min. |  € 75,00

Regeneration Treatment
Lift & Go

Een natuurlijke facelift! De Ultratone Futura® Pro prikkelt de huid om de mimische spieren te versterken, wat resulteert in een natuurlijke lift van de huid. Dit verstevigt de huid, voert overtollig lymfevocht af en geeft een intensief hydraterende massage. De huid is steviger, gladder en gelift.

60 min. |  € 60,-

Beschikbaar als voordelige kuur

Mesotherapie

Deze techniek (zonder naalden) zorgt ervoor dat werkzame stoffen naar de cellen gevoerd worden. Korte stroompulsjes brengen microkanaaltjes aan in de huid, waardoor de actieve hyaluron rechtstreeks in de diepere huidlagen komt. Het resultaat is een gehydrateerde, strakke huid die straalt van gezondheid. Ook worden lijntjes minder zichtbaar. 

30 min. |  € 32,50

Beschikbaar als aanvulling op Lift & Go

Microneedling

Microneedling is hip in Hollywood! Met zeer fijne naaldjes voorziet de Dermapen de lederhuid van kleine kanaaltjes, zodat ze huid zichzelf op natuurlijke wijze herstelt. De aanmaak van extra collageen zorgt voor een stevigere, strakkere en egale huid. Geschikt voor o.a. de verslapte huid, littekens en pigmentvlekken.

60 min. |  € 100,-

Shades of White Stone
bottom of page